Elektrotechnisch inspecteur

Vacature: Houtman Inspectie op zoek naar enthousiaste elektrotechnische inspecteurs voor Scope 8, Scope 10, Scope 12, NEN1010 en NEN3140 inspecties

Houtman Inspectie is op zoek naar een enthousiaste inspecteurs.

Ben jij een vakman of vrouw, en word jij net zo enthousiast van elektrotechniek, SCIOS Scope 8, 10, 12, NEN 1010 en NEN 3140 zoals wij dat dagelijks worden?

En ben jij daarnaast communicatief sterk om klanten van vakkundig advies te voorzien? Dan is dit de baan voor jou! Heb je nog geen ervaring als inspecteur, maar heb je wel ervaring in de elektrotechnische sector? Ook dan komen wij graag met je in contact.

Functie-inhoud: Dit vind je leuk om te doen

Als elektrotechnisch inspecteur, ben je verantwoordelijk voor de controle van elektrische installaties en dus voor de veiligheid.

Je bent dagelijks onderweg om inspecties te verrichten en adviseert de opdrachtgever kundig.

Je adviseert over eventuele gebreken en waar verbeteringen nodig zijn. Als inspecteur gebruik je de ervaring die je als monteur hebt opgedaan. Zo lever je een bijdrage aan veilige installaties en aan de groei van een mooi bedrijf. Na afloop van elke inspectie stel je een vakkundige rapportage op conform de normen. Daarnaast adviseer je de opdrachtgever waar nodig.

Voor deze vacature van elektrotechnisch inspecteur zoeken wij iemand die betrouwbaar en transparant is naar onze opdrachtgevers toe. Wij zijn betrokken, open-minded, transparant en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de keuringen.

Functie-eisen: Hier herken jij jezelf in

Voor deze vacature elektrotechnisch inspecteur, vragen wij het volgende van jou:

Een serieuze baan vraagt serieuze voorwaarden

Bij Houtman Inspectie krijg je als inspecteur de kans om hét verschil te maken in de ontwikkeling van jezelf én die van het bedrijf. Daarnaast krijg je ook nog:

Hier kom je te werken: Houtman Inspectie.

Houtman Inspectie B.V. is opgericht door Corné Houtman. Houtman Inspectie B.V. bestaat uit een dynamisch team die premium kwaliteit inspecties leveren. Wij zijn betrokken, open-minded, transparant en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn Houtman, inspecteurs van E-installaties.

Bij Houtman zijn we een hecht team van vakidioten die klaar staan voor elkaar en de klant. Wij borgen de veiligheid voor de komende generaties.

Wij geloven dat ieder mens veilig moet kunnen wonen en werken. Bij Houtman zijn we ervan overtuigd dat deze veilige omgeving bijdraagt aan het gevoel van veiligheid op de plekken die ons het meest dierbaar zijn. Hiermee dragen we bij aan woon- werkgeluk voor de eindgebruiker én zijn we de uitgelezen partner om voor E-installateurs en eigenaren veilige systemen te waarborgen.

Wij borgen Wij zijn dé samenwerkingspartner voor E-installateur en eigenaar. Door onze toegankelijke houding en vak idioterie kunnen onze inspecteurs met vreugde en toewijding de beste resultaten leveren.

Wij inspecteren Houtman verzorgt Scope 8, 10, 12, NEN1010 en NEN3140 inspecties die de veiligheid van de eindgebruiker en de geloofwaardigheid van de installateur waarborgen.

De 4 V’s kenmerken de cultuur van Houtman

  • Vreugde
  • Verantwoordelijkheid
  • Vrijheid
  • Veiligheid

Onze mensen staan altijd op één. Alleen daardoor kunnen wij onze klanten het beste helpen. We vinden altijd een oplossing, we zijn integer en betrokken.

Bij Houtman zorgen we intern voor fysieke en mentale veiligheid. Daarmee blijven elektrotechnische systemen altijd veilig en betrouwbaar.

>> Solliciteer direct via onderstaande button! Mail je contactgegevens + je CV.