Vacature Inspecteur PV-installatie (Scope 12)

Vacature: Houtman Inspectie op zoek naar enthousiaste elektrotechnische inspecteurs voor PV-installaties!

Houtman Inspectie is op zoek naar een enthousiaste inspecteur. Word jij net zo enthousiast van verduurzamen & energietransitie, SCIOS Scope 12, NEN 1010 en NEN 3140 zoals wij dat dagelijks worden? En ben jij daarnaast communicatief sterk om klanten van vakkundig advies te voorzien? Dan is dit de baan voor jou! Heb je nog geen ervaring als inspecteur, maar heb je wel ervaring in de elektrotechnische sector? Ook dan komen wij graag met je in contact.

Functie-inhoud: Dit vind je leuk om te doen

Als inspecteur zonnepanelen en Scope 12 bij Houtman Inspectie, ga je onderstaande werkzaamheden uitvoeren. Jij wordt het gezicht van Houtman Inspectie voor onze opdrachtgevers. Voor deze vacature van Scope 12 inspecteur zoeken wij iemand die betrouwbaar en transparant is naar onze opdrachtgevers toe. Wij zijn betrokken, open-minded, transparant en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de keuringen.

Functie-eisen: Hier herken jij jezelf in

Voor deze vacature inspecteur zonnepanelen en Scope 12, vragen wij het volgende van jou:

Een serieuze baan vraagt serieuze voorwaarden

Bij Houtman Inspectie krijg je als inspecteur de kans om hét verschil te maken in de ontwikkeling van jezelf én die van het bedrijf. Daarnaast krijg je ook nog:

Hier kom je te werken: Houtman Inspectie.

Houtman Inspectie B.V. is opgericht door Corné Houtman. Houtman Inspectie B.V. bestaat uit een dynamisch team die premium kwaliteit inspecties leveren. Wij zijn betrokken, open-minded, transparant en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze diepgewortelde ondernemersmentaliteit hebben wij kwaliteit voorop staan en wordt er goed geanticipeerd op de ontwikkelingen in de branche. Dit zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de keuringen.

>> Solliciteer direct via onderstaande button! Mail je contactgegevens + je CV.