Vacature inspecteur Scope 8 & 10

Vacature: Houtman Inspectie op zoek naar enthousiaste elektrotechnische inspecteurs voor Scope 8 & Scope 10 inspecties

Houtman Inspectie is op zoek naar een enthousiaste inspecteur. Word jij net zo enthousiast van elektrotechniek, SCIOS Scope 8 & 10, NEN 1010 en NEN 3140 zoals wij dat dagelijks worden? En ben jij daarnaast communicatief sterk om klanten van vakkundig advies te voorzien? Dan is dit de baan voor jou! Heb je nog geen ervaring als inspecteur, maar heb je wel ervaring in de elektrotechnische sector? Ook dan komen wij graag met je in contact.

Functie-inhoud: Dit vind je leuk om te doen

Als inspecteur Scope 8 en 10, ben je verantwoordelijk voor de controle van elektrische installaties en dus voor de veiligheid. Je bent dagelijks onderweg om inspecties te verrichten en adviseert de opdrachtgever kundig. Je adviseert over eventuele gebreken en waar verbeteringen nodig zijn. Als inspecteur gebruik je de ervaring die je als monteur hebt opgedaan. Zo lever je een bijdrage aan veilige installaties en aan de groei van een mooi bedrijf. Na afloop van elke inspectie stel je een vakkundige rapportage op conform de normen. Daarnaast adviseer je de opdrachtgever waar nodig.

Voor deze vacature van Scope 8 & 10 inspecteur zoeken wij iemand die betrouwbaar en transparant is naar onze opdrachtgevers toe. Wij zijn betrokken, open-minded, transparant en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de keuringen.

Functie-eisen: Hier herken jij jezelf in

Voor deze vacature inspecteur zonnepanelen en Scope 8 & 10, vragen wij het volgende van jou:

Een serieuze baan vraagt serieuze voorwaarden

Bij Houtman Inspectie krijg je als inspecteur de kans om hét verschil te maken in de ontwikkeling van jezelf én die van het bedrijf. Daarnaast krijg je ook nog:

Hier kom je te werken: Houtman Inspectie.

Houtman Inspectie B.V. is opgericht door Corné Houtman. Houtman Inspectie B.V. bestaat uit een dynamisch team die premium kwaliteit inspecties leveren. Wij zijn betrokken, open-minded, transparant en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze diepgewortelde ondernemersmentaliteit hebben wij kwaliteit voorop staan en wordt er goed geanticipeerd op de ontwikkelingen in de branche. Dit zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit van de keuringen.

>> Solliciteer direct via onderstaande button! Mail je contactgegevens + je CV.