Onze diensten

Voor al uw onafhankelijke inspecties van E-installaties

vacature elektrotechnisch inspecteur

Onze ervaren inspecteurs staan voor je klaar

Bij Houtman Inspectie B.V. zorgen we voor de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw elektrotechnische installaties. We bieden een breed scala aan inspecties aan, zoals SCIOS Scope 8, 10 en 12, en NEN 1010 en NEN 3140 keuringen. Onze gecertificeerde inspecteurs gebruiken de nieuwste technologieën om jouw installaties grondig te controleren en te certificeren.

We begrijpen dat elke installatie uniek is en specifieke aandacht nodig heeft. Daarom leveren we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Of je nu een preventieve controle nodig hebt of een periodieke inspectie, wij staan klaar om je te ondersteunen met professioneel advies en heldere rapportages.

Kies voor Houtman Inspectie B.V. en zorg ervoor dat jouw elektrotechnische installaties veilig en efficiënt zijn, ondersteund door onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Zonnepanelen

Laat je PV-installatie volgens een SCIOS Scope 12 keuring door ons uitvoeren en voldoe aan alle maatstaven voor de verzekeringen.

Brandveiligheid

Voldoe aan de wettelijke zorgplicht en eis van veel verzekeraars. Een geruststellende waarborg voor de veiligheid van installaties in gebouwen.

Veilige bedrijfsvoering

Het in kaart brengen van risico’s van het werken aan of met e-installaties. Zo waarborg je de veiligheid van werknemers en hun installaties.

NEN

Voldoe aan de NEN-normen laat nieuwe  of bestaande e-installatie keuren door een onafhankelijke partij.

Houtman Inspectie B.V.

Samen voor een duurzaam en veilig leefklimaat

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Jan Reedijk, onze accountmanager. Jan staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Je kunt rekenen op zijn uitgebreide kennis en ervaring in de elektrotechnische inspectiesector.

Scroll naar boven