Scope 10 keuring kosten

scope 10 keuring kosten

Ben je als ondernemer op zoek naar duidelijkheid over de kosten van een Scope 10 keuring? Het is begrijpelijk dat je graag wilt weten waar je aan toe bent voordat je deze keuring laat uitvoeren. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche waarin je werkzaam bent en de omvang van het bedrijfspand. In deze blog gaan we dieper in op de prijsbepaling van de Scope 10 keuring. Daarnaast geven we inzicht in de factoren die van invloed zijn op de kosten en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. 

Hoe worden de Scope 10 keuring kosten bepaald?

De kosten voor een Scope 10 keuring zijn afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste speelt de branche waarin jouw bedrijf werkzaam is een rol. Zo kan een agrarisch bedrijf met specifieke normen en installaties duurder uitvallen dan een kantoorruimte met beperkte elektrische installaties. Daarnaast wordt er gekeken naar de vloeroppervlakte van het bedrijf, gemeten in vierkante meters. Bij een groter pand kan het beoordelen van de installaties langer duren dan bij een kleinere ruimte. Tot slot wordt ook het aantal elektrische installaties, zoals meterkasten, meegenomen in de prijsbepaling. Door deze factoren in kaart te brengen, kunnen onze inspecteurs een prijs op maat maken voor jouw Scope 10 keuring.

Een investering in veiligheid en gemoedsrust

Het is belangrijk om te weten dat de kosten van een Scope 10 keuring een investering zijn in de veiligheid van jouw bedrijf. Een keuring is namelijk niet alleen verplicht, maar ook noodzakelijk om de veiligheid van de elektrische installatie te waarborgen. Bij een Scope 10 keuring wordt namelijk niet alleen gekeken naar de veiligheid van de installatie op dat moment, maar ook naar mogelijke risico’s die kunnen ontstaan in de toekomst. Hierbij wordt onder andere gelet op de aanwezigheid van aardlekschakelaars en de veiligheid van de bedrading.

Scope 10 keuring kosten - vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar de kosten van een Scope 10 keuring voor jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Houtman Inspectie. Onze inspecteurs zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van Scope 10 keuringen en kunnen je voorzien van een prijsopgave op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je de veiligheid van jouw bedrijf waarborgen. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op! Je kunt bij ons ook terecht voor een Scope 12 keuring, Scope 8 inspecties en NEN 1010 & NEN 3140 keuringen.

scope 10 keuring kosten

Houtman Inspectie B.V.

Samen voor een duurzaam en veilig leefklimaat

Scroll naar boven